Kiadó Villa Balatonakarattyán

Kiadó Villa Balatonakarattyán

Leírás

A Mirador Balaton Villa szeretettel várja Balatonakarattyán alig 10 perces séta távolságra a szabadstrandtól, balatonfői yacht kikötőtől a kikapcsolódni vágyó családokat, baráti társaságokat, csapatépítés céljából kiscsoportokat 12+4 főig.

Ez a kiadó villa már a 70-es évektől vendégházként működött. 2018-ban felújítottuk, így Ön is a vendégei között lehet ennek a dombtetőn álló, minden helyiségből szuperpanorámás, vadonatúj üdülőhelynek.
A három szintes villában 2 teljesen elkülönült apartman található, de előnyben részesítjük azokat a kedves vendégeket, akik baráti körben vagy nagyobb családi társaságban szeretnék a teljes villát kibérelni.
Az óriási Balatonra körpanorámás teraszok nem csak idilli látványt tárnak elénk, de a 2400 nm parkosított kert is alkalmas sétára, kikapcsolódásra, saját kis mediterrán díszkerttel.
Az udvaron balatoni panorámás jacuzzi, fedett kiülő-étkező, grillező-borozgató hely. Három zuhanyzós, tágas fürdőszoba, két teljeskörűen felszerelt konyha várja a kikapcsolódni és pihenni vágyókat.
Mivel a főút mellett van, a busz a telek előtt áll meg és a vonatmegálló is alig 5 perc séta, tömegközlekedéssel is jól megközelíthető.
A kerékpározók örömére a bicikliút is közvetlen előtte megy el.
A telek meredek dombtetőre vezet, így a terület adottságai miatt 8 év alatti gyereket csak előzetes egyeztetéssel fogadunk.

A szálláshely honlapja: https://www.miradorbalaton.com

 

420  megtekintés, 2 ma

  

Legújabb bejegyzések