...
BUSZKIÁLLÍTÁS EGY FESZTIVÁL JEGYÉBEN SZOMBATHELYEN bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

BUSZKIÁLLÍTÁS EGY FESZTIVÁL JEGYÉBEN SZOMBATHELYEN

| Programajánló, Uncategorized | 2015-07-07

BUSZKIÁLLÍTÁS EGY FESZTIVÁL JEGYÉBEN

 

 

A kis határmenti település Beled (Bildein) július 11-én bemutatkozik Szombathelyen, ahol a közönség nemcsak a település turisztikai értékeit ismerheti meg, de ízelítőt kap az augusztus 6-8. között megrendezendő Picture on fesztiválból is. A 30Y Kult-Tour Buszon 17:00 órakor fotókiállítás nyílik, melyen vas megyei fotósoknak az elmúlt években a fesztiválon készült képeit láthatjuk. A 30Y-os busz a két város közti együttműködés jegyében a fesztivál napjaiban abban is segíteni fog, hogy a szombathelyi pinkarockerek kényelmesen és ingyenesen tudjanak közlekedni a megyeszékhely és a tőle alig 20 km-re rendezett fesztivál között. A szerencsések pénteken nem mással, mint a fesztiválon fellépő 30Y zenekar tagjaival osztozhatnak majd az ülőhelyeken…

A szombathelyi polgárok a jövőben a kis falu meglepően nagyszámú kulturális rendezvényét és intézményeit (burgenlandi (kor)történeti múzeum, határélménypark) jelentős, 50 %-os kedvezménnyel látogathatják a Szent Márton kártya segítségével.

A buszkiállítás július 11-én szombaton 17 órakor nyílik a Fő téren. Megnyitóbeszédet mond Walter Temmel polgármester (Bildein)  és Koczka Tibor (Szombathely) alpolgármester.

Nincs címke

521  megtekintés, 1 ma