KÖSZÖNTŐ

Üdvözöllek Látogató!
Örömömre szolgál, hogy itt találkozunk!
Mindig is reméltem, hogy egyszer megismerkedünk, Te, mint Utazó, és Mi, akik segíteni szeretnénk abban, hogy megtaláld a legjobb kirándulóhelyet, egy klassz szállással és jó programokkal, finom ételekkel, italokkal.
Weboldalunk arról szól, hogy összekapcsoljuk az országon belül működő szálláshelyeket, az épp aktuális programokkal, és pár szóban hazánk táj
egységeit, kirándulóhelyeit, gyöngyszemeit is bemutassuk.
Kedves Utazó!
A covid-19 járvány következtében a turizmus nagy veszteséget szenvedett.
Bezártak szállodák, szálláshelyek, fogadók, és elmaradtak koncertek, nagy fesztiválok.
Az utazási kedv azonban ott van bennünk, ki akarunk kapcsolódni a mindennapok egyhangúságából. Talán most már látjuk a végét ennek a nehéz időszaknak, újból fellendülhet a turizmus, mehetünk nyaralni, kirándulni. Épp ezért ennél aktuálisabb időszak nem is lehet, hogy újból elindítsuk az oldalunkat, remélve hogy egyre több és több programot tudunk ajánlani a Kedves Érdeklődőknek!
Olvasd el cikkeinket, oszd meg, add tovább, segíts nekünk, hogy minél több emberhez eljusson! Bővítsük azoknak a körét, akik szívesen barangolnak Magyarország csodálatos tájain, akik még több érdekességet akarnak megtudni hazánkról, akik szívesen megkóstolják a finom ízeket, a hagyományos magyar konyhát, akik a finom borok tisztelői.
Mi a szívünket-lelkünket adjuk hozzá, TE pedig add hozzá ötletedet, javaslatodat!
Szeretnénk, ha megosztanád az élményeidet, ha képekkel illusztrálnád, ahol jártál, véleményt mondanál a szállásról, ahol megszálltál.
Szeretnénk, ha másoknak is javasolnál kirándulóhelyet, túra útvonalat, szállást.
Szerkesszük együtt ezt az oldalt, legyen egy színes közös weboldalunk!

Kedves Szállásadó, Étteremtulajdonos, Vendéglátós és Fogadós!

Egyedi ajánlattal várunk Benneteket, szívesen írunk Rólatok, akár fényképekkel is illusztráljuk. Ha kéred cikket írunk a vállalkozásodról, megismerkedhetünk, és megismertetünk az Utazókkal!

Gondold át, és mi szívesen várjuk a jelentkezésed!

Várunk egyedi-személyre szabott ajánlatunkkal.

Beszéljük meg, mert egy úton haladunk!

Üdvözlettel
SzerkesztőségBelépés, regisztráció